West Ham har varit frustrerad i sina

West Ham har varit frustrerad i sina försök att skriva Carlos Bacca men är fortfarande övertygade om att försegla en överenskommelse för att underteckna Colombia-anfallaren från Milano.
Bacca, som flyttade till Italien från Sevilla förra sommaren för 30 miljoner euro trots Liverpools intresse, har fått höra att han kan lämna San Siro efter att West Hams erbjudande om 26 miljoner dollar godkändes förra veckan.
Men efter att ha misslyckats i deras försök att underteckna Michy Batshuayi när belgiska anfallaren gick med i Chelsea istället, har medordförande David Sullivan och David Gold ännu inte gjort ett genombrott i föreslagna personliga villkor med Baccas agent, som kom till London på måndag för samtal. Det är dock underförstått att den 29-årige trots sin initiala motvilja att lämna Milano är nu öppen för tanken på att gå med i slaven Bilics sida.
I förra månaden berättade Baccas agent för Guardian att hans klient var angelägen att spela fotbollströjor i europeisk tävling nästa säsong efter att Milan misslyckades med att kvalificera sig efter sin sjunde placering i Serie A. West Ham, som också avslutade sjunde i Premier League, kommer att upptäcka deras motståndare i Europa League tredje kvalificeringsrundan när teckningen görs på fredag.
Trots Milanos svåra säsong gjorde Bacca 18 mål i ligan för att avsluta kampanjen som Italiens tredje toppscorer, bakom Napoli Gonzalo Higuaín och Paulo Dybala i Juventus.
Bacca gjorde 34 mål i 71 utseende för Sevilla, som gick med i belgiska sidan Club Brugge 2013. Han anlände i Europa vid 24 års ålder och hade tillbringat sina formationsår på Barranquilla-baserade Atlético Junior där han arbetade som bussförareassistent för att komplettera hans inkomst.
Det fanns också rapporter i Frankrike på måndagskvällen att West Ham har gjort ett tillvägagångssätt för Swanseas Bafétimbi Gomis, Frankrikes anfallare som också varit knuten till Marseille.
Tidigare på måndag tillkännagav klubben det säsonglånga låneundertecknandet av Besiktas-vingen Gokhan Tore.